'Once Upon a Time'

Veel gestelde vragen

Mocht jouw vraag hier niet tussen staan, stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Ik heb geen inlogcode, wat nu?

Halverwege de pagina staat een geel blok, waar je jezelf voor het spel kan registreren. Heb je een korting- of vouchercode? Dan kan je die hier invullen. Na registratie kan je direct het spel spelen. Je inlogcodes worden ook nog per e-mail toegestuurd, voor het geval je voortijdig het spel verlaat.

Kan ik het spel ook onderbreken?

Na registratie krijg je een e-mail met je inloggegevens. Als je op een later moment terug wil keren dan kan je dus gewoon opnieuw inloggen. Je inventaris wordt bewaard. Het spel onthoudt alleen niet waar je gebleven bent, dus sla de link goed op, bijvoorbeeld als bookmark.

Hoeveel (voucher)codes heb ik nodig?

Met een (voucher)code krijg je met 1 computer toegang tot het spel. Je kan wel met meerdere mensen spelen door bijvoorbeeld je scherm te delen via een videobelsysteem zoals Zoom of Teams. Wil je met meerdere computers in het spel kunnen klikken? Dan heb je dus ook meerdere codes nodig.

Help! Ik kom niet verder

Bij verschillende puzzelonderdelen zie je dit sysmbool  staan. Als je hierop klikt verschijnt er een hint. Kom je nog steeds niet verder? Stuur ons dan een WhatsApp bericht via 06-40841677, dan helpen we je zo snel mogelijk verder.

Bij het verlaten van een kamer is er opeens een deur gesloten.

Om te voorkomen dat je verstrikt raakt in een doolhof van weblinks, zijn er bepaalde ‘checkpoints’ ingebouwd. Die zijn voor jou als speler niet te zien, maar is een veiligheidsmechanisme. Hierdoor kan het zijn dat als je een kamer verlaat en je weer terugkomt, bijvoorbeeld een deur of hek weer gesloten is. Gelukkig heb je die puzzel al gespeeld en hoef je alleen maar de code opnieuw in te vullen. Je kan dus snel weer verder spelen.

Ik zie opeens iets wat ik nog niet in mijn inventaris had

Soms heb je door jouw goede puzzeltechniek al iets opgelost, waardoor het kan zijn dat je een belangrijk onderdeel over het hoofd ziet. Om dit niet aan jouw aandacht te laten ontsnappen, zijn er dan hints verstopt in de 360 graden foto. Bijvoorbeeld een kluisje dat open staat, of een object dat verschijnt. Klik er op, zodat je de puzzel kan spelen.

Mijn beeld is te groot/te klein

Het spel werkt het meest optimaal als je beeldvullend speelt. Wil je inzoomen? Toets dan ctrl + in (cmd + voor apple). Juist uitzoomen? Toets dan ctrl – in (cmd – voor apple).

Ik heb een fout ontdekt!

Oh jee! We doen ons best om het spel zo vloeiend mogelijk te laten verlopen, maar het kan voorkomen dat iets toch niet helemaal klopt. We blijven het spel vernieuwen voor een optimale beleving. Ben jij iets tegengekomen? Schrijf dan de weblink op waar de fout zit en stuur dit voorzien van een korte omschrijving naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan passen wij dit zo snel mogelijk aan.

Geinteresseerd om deze unieke online escaperoom aan te bieden aan je collega's of relaties?

Bekijk de demo voor meer informatie.


Assen Escape Rooms
Zendmastweg 11B
9405 CD Assen

Contact
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-40841677